Wie is Fien?

Fien spreekt voice-overs, commercials, e-learning, bedrijfsfilms of animaties in. Naturel, fris, vrolijk of authentiek? Je zegt het maar. Ik denk graag met je mee om jouw boodschap, goed over te brengen.

Drijfveren

Als stemactrice breng ik jouw verhaal tot leven. Dat kan met een vriendelijke stem zijn voor een bedrijfsfilm of promotiefilmpje. Of met een vrolijk geluid bij een commercial. Een herkenbare stem bij een e-learning productie. Een stem moet passen en overtuigen. Samen zoeken we naar de juiste sfeer en tone of voice.

Achtergrond

Sinds 2010 werk ik als freelance stemactrice. Ik heb mijn stem leren gebruiken door zanglessen, een musicalproductie en diverse cursussen stemtechniek en stemacteren. Zo ontdekte ik de verschillende facetten van het stemmenvak. Ik leerde welk verschil je kunt maken met toonhoogte, tempo, ritme en energie. En ik kreeg de kans om veel ervaring op te doen met inspreken. Inmiddels zijn we twaalf jaar verder, heb ik een vaste klantenkring opgebouwd en heb ik mee mogen werken aan tal van leuke projecten.

Naast stemactrice ben ik tekstschrijver en werk ik als specialist educatieve communicatie bij bureau Podium in Utrecht.

stemactrice     fris     authenthiek     over fien