fris

Stemactrice

Wie is Fien?

Fien spreekt voice-overs, commercials, e-learning, bedrijfsfilms of animaties in. Naturel, fris, authentiek? Je zegt het maar.

Ik denk graag met je mee om jouw boodschap, goed over te brengen.

Fien

Drijfveren

Verhalen vertellen, woorden tot leven brengen. Dat is wat ik graag doe. Als stemactrice geef ik stem aan jouw verhaal. Dat kan een vriendelijke stem zijn voor een bedrijfsfilm of promofilmpje, een vrolijk geluid bij een commercial of een herkenbare stem voor een e-learning productie. In alle gevallen moet een stem passen en overtuigen. Samen zoeken we naar de juiste sfeer en tone of voice.

 

IMG_2876

Achtergrond

Sinds 2010 werk ik als freelance stemactrice. Ik heb mijn stem leren gebruiken door zanglessen, een musicalproductie en diverse cursussen stemtechniek en stemacteren. Zo ontdekte ik de verschillende facetten van het stemmenvak. Ik leerde welk verschil je kunt maken met toonhoogte, tempo, ritme en energie. En ik kreeg de kans om veel ervaring op te doen met inspreken. Inmiddels zijn we bijna acht jaar verder, heb ik een vaste klantenkring opgebouwd en heb ik mee mogen werken aan tal van leuke projecten.

Naast stemactrice ben ik tekstschrijver en ontwikkel ik educatieve materialen bij communicatiebureau Podium in Utrecht. Daarnaast ben ik talentbegeleider voor hoogbegaafde kinderen.

 

stemactrice     fris     authenthiek     over fien